marți, 12 aprilie 2011

Cum sa faci bani de acasa - Ghid de luat tepe

Zilele trecute primesc un mail in care un Gogu insista ca "un om obisnuit poate castiga peste 300 de Euro pe zi si cum poti face si tu acelasi lucru indiferent de varsta, ocupatia sau experienta ta actuala!
Garantat 100%. Daca in primele 90 de zile metodele si instructiunile din ghid nu dau rezultate, poti cere inapoi de doua ori suma investita in acest ghid. Ce ai spune daca in urmatoarele 7 minute iti voi dezvalui un sistem de afaceri pe Internet care iti va permite sa lucrezi din confortul casei tale si sa castigi peste 300 de euro pe zi folosind doar un calculator conectat la internet? Vezi dovada pe site!
Click aici pentru a afla mai multe detalii! LIVRARE IN TOATA TARA in 48 ore! (Prin Fan Curier)"
Adica io ca prostu stau si muncesc cand as putea sa castig 300 de euro pe zi stand cu burta la soare... Il las in pace. Dupa vo 2 zile iar mail de la acelasi Gogu. "inca nu ai comandat? comanda acum pentru numai 110 ron plus taxe de expediere.... bla bla bla"
Mai trec vo 2 zile iar incepe Gogu. "Nu uita, pretul de doar 110 de lei este valabil doar astazi, pana la ora 24:00, profita de acest pret chiar acum - click aici pentru a face comanda!"
Ma indeamna necuratul sa intru pe site. Acolo acelasi text... "pretul de doar 110 de lei este valabil doar astazi, pana la ora 24:00, profita de acest pret chiar acum ". Bineinteles ca si dupa 5 zile oferta era valabila "doar astazi pana la ora 24:00". Si Gogu imi dadea 300 de siteuri (ce dracu sa fac cu atatea???) si 7 ghiduri de ajutor si bonus: Numarul lui de telefon. De parca nu am eu destule numere in agenda.
Incerca Gogu sa ma convinga ca sunt prost daca il refuz.  Drept pentru care nu l-am refuzat, ba mai mult am comandat. Si nu un pachet ci 4. Cate unul pentru fiecare numar de telefon. Plus inca alte 20 de pachete pentru "amicii" care au chef de glume si care dau bip-uri sau ma anunta ca sunt castigator la vodafone/orange/cosmote/romtelecom/etc. Sa trimita Gogu pachetul si sa si-l ia inapoi. Macar daca tot castiga asa de bine sa plateasca transportul si sa nu ma bazaie pe mine cu 7 mailuri pe saptamana. Cica "In curand unul dintre operatorii nostrii va vor contacta pentru confirmarea comenzii! Atat eu cat si echipa mea, suntem disponibili zilnic intre orele 10:00 si 18:00" Asta te duce cu gandul la o ditai firma.
M-a sunat o voce de zgubilitic retardat pe fiecare numar de telefon. Aceiasi voce de fiecare data. Adica echipa lui e formata din el, care este si operator si director si echipa. Nu am intrat in detalii, i-am confirmat fiecare adreasa. Cea din Iasi, Constanta, Oradea si Arad. Sa plateasca el transportul si dupa sa ma sune sa ma intrebe de ce nu am luat pachetul. Ca ii explic in termeni nu foarte academici. Ca sa priceapa.
Bineinteles ca pe site este mare afis "Afla cum un om obisnuit poate castiga peste 300 de Euro pe zi si cum poti face si tu acelasi lucru indiferent de varsta, ocupatia sau experienta ta actuala! Garantat 100%". 
Dupa care scrie si Disclaimer "Cu toate acestea nu exista nici o garantie ca veti castiga bani, folosind tehnici si idei din materialele prezente de pe acest site. Acestea nu pot a fi interpretate ca o promisiune sau garantie de castiguri si nu reprezinta o metode de imbogatire rapida. Potentialul de castig este in intregime dependent de persoana care foloseste materialele si cum, cand si unde alegeti sa va folositi de idei si tehnici. Multi factori, vor fi importanti in determinarea dumneavoastra. Si nu sunt puse garantii ca veti obtine rezultate similare cu ale noastre sau ale altor persoane, de fapt, nu garantam ca veti realiza orice rezultat din ideile noastre si tehnicile prezentate. Rezultatele pot varia, ca si cu orice oportunitate de a face bani, a-ti putea face mai mult sau mai putin din ceea ce investiti. Prin urmare, noi refuzam, sa garantam ca oricine va face bani din informatiile pe care le oferim. Ca la orice sistem de a face bani, rezultatele dumneavoastra pot varia, astfel eficienta sistemului se bazeaza pe o serie de factori. Orice comentarii si exemple folosite sunt din rezultate exceptionale, care nu se aplica in cazul utilizatorului mediu al sistemului nostru, si nu sunt destinate pentru a reprezenta sau de da o garantie ca oricine va obtine aceleasi sau rezultate similare."
Adica daca iti iei teapa iti iei pe pielea ta.
In cazul de fata pe pielea lui. Poate se invata minte...



Suma respectelor, Alydor

4 comentarii:

  1. Tocmai i-am mai trimis un client azi... 0750777483. Va intrebati cine raspunde la numarul asta? Ei bine... este Linia de urgente Sprite. Sunt singurel bing bang...


    Suma respectelor, Alydor

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo,

    Frumos tratament anti spam... dar probabil ca nu o sa mai ridice de la curierat pachetele care se intorc la el...daca nu valoreaza nici cat 2 x transport... sa ne tii la curent cu discutiile ulterioare... sunt curios tare...

    Stima,
    Aky

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai si daca nu le ridica... nu ridica azi, nu ridica maine... pana cand refuza aia de al curierat sa mai ia pachete de la el. Daca le-a platit transportul ... ghinion. Ramane cu banii dati. Io-s curios ce moaca o fi facut cand a inceput robotelul de la Sprite sa ii cante...


    Suma respectelor, Alydor

    RăspundețiȘtergere