miercuri, 24 noiembrie 2010

La al tz-shpelea congres, matracuca am ales…

In urma alegerilor pentru fonctiunea de prejdinte a pedeleilor bucuresteni, castigatoare a fost …. Matracuca de Plescoi. Bine… ca a catindat singura… nu se mai pune. Bineinteles ca tot congresu’ a fost o osana adusa Matracucii. Mai ales dupa ce a aflat ca ea este chil bilu’ puliticii romanesti. Dupa investirea in fonctie, au inceput pupincurismele si dulcegariile de ziceai ca peste tot e vorba doar de lapte si miere, numai lapte si miere, numai lapte si miere, numai lapte si miere… Tre’ musai consemnat ca a fost aleasa cu o majoritate covarsitoare… 979 de voturi din … 999 posibile. Cele mai importante momente s-au consemnat dupa ce matracuca a ajuns prejdinte, fiecare dintre trepadusii de seama a partidului nestiind cum sa isi gaseasca un loc mai bun pentru a nimeri cu precizie fundu’ fufei. Declaratii halucinante care te fac sa te intrebi cat de sluga poa’ sa fie un om… sa ii luam pe rand:
-Gabriel Oprea : "Doamna ministru se numara printre cei mai seriosi, eficienti, muncitori si perseverenti oameni pe care i-am intalnit". (mai ales eficienti... stie sa faca afaceri, cumpara o frunza cu 60 de bani si zice ca a dat 800.000 de euro... buna afacere. I-a controlat cineva conturile dupa investitia respectiva?)
-Raluca Turcan: „Elena Udrea poate fi un veritabil Kill Bill al politicii romanesti” (cred ca tara asta nu are nevoie de kill bill ci mai degraba de un Bruce Willis)
-Ioan Oltean: "sunt sigur ca prin alegerea noului presedinte organizatia va redeveni soarele PDL” (’tu-ti soarele tau....)
-Cristian Boureanu - "esti motorul unei generaţii", si matracuca reprezinta "femeile care sunt chemate să dea ora exactă în politica românească” (adica un fel de cuc…)
-Roberta Anastase n-a vrut să rămână mai prejos şi a mărturisit pioasă că a venit la şedinţă "să ia lumină". (o fi ramas fara curent acasa… i l-au taiat aia de la electrica. Sper ca a luat cu ea cel putin o galeata ca sa aiba in ce sa ia lumina….)
Ceva mai cu capu’ pe umeri a fost Blaga: „...daca vom castiga Bucurestiul, si convingerea mea este ca vom castiga, succesul va fi al intregii organizatii, daca vei pierde, infrangerea va fi a ta.” (cu alte cuvinte daca o belesti... o belesti de una singura)
Oricum cea mai de bagat in seama declaratie a fost a lui Baconschi : „Trebuie sa fac eforturi monumentale ca sa nu cad sub farmecul tau, in calitate de coleg. Esti inteligenta, esti frumoasa, esti tenace, ai anduranta la mediul general dezgustator al politicii romanesti si nu te deranjeaza vecinatatea oamenilor de valoare” (adica cum ma??? Si nevasta-ta ce a zis? Nu tii rusine asa... ca un popa ce esti?)
Adica pe scurt ce concluzii trag eu
1.s-au adunat acolo sa nu stea imprastiati
2.daca tot s-au adunat s-au gandit sa purceada la pupatu-n fund a presedintelui de partid, poate prind un loc caldut dupa ce ajunge primar.
3.cine poate sa il pupe cel mai mult in fund are sanse sa ajunga urmatoru’ pe lista alora de is jmecheri in partid.
Sincer ma ia cu ameteala si de la atatea dulcegarii mi-a crescut glicemia. Ma duc sa mananc un kil de lamai sa imi treaca greata...

Suma respectelor, Alydor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu