luni, 13 februarie 2012

Ministru si lenea...

Iata ca Boc cel mic a fost sacrificat mai ceva ca un miel in ziua de Pasti. Cine crede ca si-a dat demisia din proprie initiativa, ori e prost ori nu stie cum sta treaba cu ex-piticu' si bravul chior al tarii. Oricum daca tot am scapat de pitic si sleahta lui eu ma bucur macar ca nu mai trebuie sa vad moaca de parasuta a lu' Lenuta lu' Udrea aka Matracuca de Plescoi, si nu mai trebuie sa ii vad fitele si aerele pe care si le dadea, de zici ca tocmai terminase un cazan de fasole. E clar ca piticu & co au renuntat la functiile pe care le aveau la propunerea chiorului. Ca au plecat astia, nici o paguba. Problema e ca au venit altii... Si printre altii astia se numara si noul pupincurist basescian Mihai Răzvan Ungureanu. Ca a venit asta iar nu e nici o problema. Problema e ca berbecul asta e mai arogant ca restul dintre fostii. Si ca nici nu a fost bine pus in scaun da' s-a si trezit ocos sa faca declaratii. Tampite, bineinteles... Cea care mi-a atras atentia a fost cea referitoare la deszapeziri. Mai exact securistu' asta a declarat ca este multumit de cum actionează autoritatile pentru deszapezire, insa ii acuza de lene pe oamenii ramasi intre nameti. Ca in aproape toate satele unde au ramas inzapeziti oamenii media de varsta este de 70 de ani. Adica oameni in toata puterea cuvantului, ce mai... Care au tot confortul in casa. Nu au lemne de foc, nu au curent, mai aveau si ei 2-3 oratanii prin curte care le-au sucombat prin deces din cauza ca nu au avut ce sa manance, ca proprietarilor le-a fost lene sa iasa prin zapada care le acoperea curtea pana la streasina si sa le dea de mancare. Pai ce? Porcu' si gainile nu stiau unde este cucuruzu si graul? Daca stiau de ce nu s-au dus sa si le ia? Pai de lene bineinteles. Adica lelea Leana de 80 de ani si mos Axinte de 83 de ani sunt lenesi. Ca nu au iesit afara sa isi dea zapada de 4 metri care le acopera casele. Rusine mai lele si mosule. Cum va permiteti asa ceva? Pai e frumos sa stati in casa la caldurica si sa asteptati sa va scoata de acolo aia de la ISU? Ntz ntz ntz... stau si ma intreb cum se mai suporta de atata lene cei doi dintre multi altii in aceiasi situatie. Si aici ma refer la toti cei ramasi inzapeziti, oameni de peste 70 de ani, care de abia isi duc traiul de pe o zi pe alta si care abia se misca. Adica ce mai... oameni in toata puterea...
Gogu' asta se mai trezeste si si declare ca "autoritatile sunt pregatite sa intervina in caz de..." Ce a uitat dobitocul sa precizeze este ca sunt pregatite doar in localitatile... portocalii. Si nu portocalii ca si cod ci ca si culoare politica. Asta ca sa fim siguri ca securistu' este fara culoare politica.
Din cate vad nenea asta, securistu' are un potential mare in ceea ce priveste gafele si declaratiile tampite. Ca are si o aroganta care o intrece pe aia a lu' matracuca de Plescoi, si o nesimtire mult mai mare decat avea raposatul pitic.
O sa il urmarim indeaproape ca ar fi pacat sa nu fructificam tampeniile pe care le debiteaza...


Suma respectelor, Alydor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu