joi, 19 februarie 2009

Politia si sistemul judiciar

Sunt siderat. De-a dreptul! Sau stangul... ca nu conteaza. Politia romana da dovada de incompetenta (de parca ar fi o noutate!!!) Sau se afla intr-o stare de impotenta 300%. De ce zic asta? Pai cum e posibil ca sa nu prinzi un infractor? Asta e incompetenta. Sau cum e sa nu poti sa il opresti pe unu cu masina sa plece de pe loc... In loc sa scoti pistoul din dotare tu te urci pe capota masinii si te trezesti in sant. Asta e impotenta. Cu siguranta toata lumea stie de incidentul de la Oradea unde un politist a fost luat pe capota, ca a vrut sa opreasca pe un oarecare... In orice alta tara politistul ar fi scos pistolul si ar fi tras. La noi de ce nu s-a facut asa? Pai trebuia apoi sa dea nenea cu subsemnatul. A preferat sa se ridice din sant decat sa stea sa dea declaratii si sa fie mutat la dirijatul circulatiei... Dupa toata tarasenia asta individul care l-a luat pe capota este cercetat in stare de libertate ca „ nu prezinta pericol pentru societate”.Ca asa a decis un judecator X... Serios Gogule?? Cati bani ai incasat pentru a-l lasa liber? Daca intrebi un copil de gradinita daca ceea ce a facut ala este bine o sa iti spuna si el ca nu... Concluzia e simpla: sau ai o gandire sub cea a unui copil de gradinita sau cineva ti-a umplut conturile din banca sau esti mana in mana cu mafiotii... La fel si cu politia, care aplica regulile de circulatie in functie de contul din banca pe care il are respectivul pe care il opreste. Daca il opreste. S-au dat mari si tari ca au oprit nu-stiu-ce ministru care circula cu 150 de km/h. Asta e doar praf in ochi. Sa vada sitizenu’ ca polutia, ma scuzati, politia isi face datoria... Hai sictir... Daca nu era televiziunea il mai oprea? Sau ii mai dadea amenda? Ma „indoi”! Pe ala cu „chiu sapte” care trece pe linia continua , care trece pe rosu la semafor, sau care trece pe linia de tramvai nu il vede. Sau il vede daca e televiziunea pe langa el. Altfel se uita in partea opusa... Ca daca il opreste, ala din masina pune mana pe telefon si suna pe sefu’... si a doua zi bietu’ militian e trecut in rezerva. Ca asa merg treburile la noi.... Pe pile...

„Vezi pe TV judecatori la curu' gol
Dansand nasol fara control
Dupa o supradoza de prostamol
Mori in spital pe hol
Daca te accidenteaza serios un politist matol
Votati coruptia, publicitatea decide
Cine inca 4 ani de acum ucide minti lucide”

Pai n-au dreptate? Cum e posibil ca intr-o tara democacratica cum e considerata, un singur judecator sa stabileasca ca X sau Y poate fi eliberat din penitenciar ca i-a iesit o bubita pe degetul mic de la mana stanga… si nu se poate trata in sistemul sanitar al penitenciarelor ci trebuie sa se trateze in sistemul sanitar national, (si asa praf), si apoi “uita” sa il mai cheme inapoi in puscarie, unde ii e locul. Incep sa cred ca infractorii au mai multe drepturi decat oamenii asa zis liberi. Ai dat-o de gard? Pai stai nene in puscarie si ispaseste-ti pedeapsa, si apoi fa-te util societatii… Macar sub forma de ingrasamant, daca nu ai invatat nimic in timpul petrecut acolo.

Concluzia este simpla: sau intreg sistemul de justitie (politie si judecatori) este corupt, mai ales la nivel superior, pentru ca altfel nu se explica de ce un politist de pe strada nu este in stare sa aplice legea, fara sa ii tremure chilotii de urmarile pe care le poate avea actiunea sa, sau infractorii au mai multe drepturi decat noi restul muritorilor.

Suma respectelor, Alydor

2 comentarii:

  1. Salut din nou.

    Sti care e faza cu MILITIA Romana?
    E simplu: Cei care vor sa faca treaba sunt opriti de lege si de SUPERIORI.
    Iar restu umbla numai cu smecheri, parimesc Spaga, Infractiuni, etc.

    Iti dau un caz simplu, care nu e unic.

    Ma deplasam cu masina personala intr-un cartier sin Suceava, Burdujeni (creds ca e renumit acum cu cazul ala de la OTV, spanzurata aia). in fata mea era un SUV (nu stiu marca da nu conteaza), la 100 metri in tatia de autobuz era parcata o masina de "POLITIE DE LA CIRCULATIE". Cand ajungem in fata statiei de autobuz SUV-ul traje brusc dreapta de volan (eu a trebuit sa folosesc din plin franele din dotare) si parcheaza linistit in fata masini de militie si in spatele autobuzului care era stationat in statie.

    Culmea!!! nu s-a intamplat MIMIC

    Mai am un caz mult mai strigator la cer. Nu am vazut eu mi-a povestit un prieten.

    Tot in "CARTIERUL" Suceva un ninjua, tot cu un suv, a parcat bine mersi pe o straduta Foarte aglomerata cu parcari stanga dreapta. Bun ninja ala a plecat iar in spatele lui, la un moment dat, apare DOUA echipaje pe MILITIT de la CIRCULATIE care erau blocate de acel SUV. Adica nu puteu inainta in fata ca era SUV-ul nici in spate ca era coloana.
    A durat ceva pana a venit NINJA ala timp in care militieni au stat pur si simplu. Acum eu banuiesc ca au dat ei prin statie. Da de la sediu i-au spus Ciocu mic ca e de-a nostru)
    Bun faza tragica e cand a ajut ninja cu SUV-ul, inafara ca nu ia spus nica militieni, a trebuit sa mute toata coloana din spatele lui INCLUSIV CELE 2 ECHIPAJE, ca sa poata sa iasa si el.
    A plecat suv-ul au plecat si cloana din spate lui.

    M-am jurat ca incep o campanie de filmare a tuturor masinilor si trimise la presa, Politie, primarie pana o sa le plochez serverele de mail. Imi fac pe Yahoo una fictiva.
    Ca nu se mai poate.

    Hai o zi/seara minunata iti urez.

    ceau

    RăspundețiȘtergere
  2. intamplator detin si eu niste poze cu masina politiei parcate de-a latul (ocupa 2 locuri de parcare care au semnul de handicapat). Probabil este doar o confirmare a statutului lor...


    Suma respectelor, Alydor

    RăspundețiȘtergere